Česneková omáčka s treskou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 332 kcal
 - Sacharidy 3 g
 - Tuky 14 g
 - Sodík 242 mg
 - Bílkoviny 46 g
 - Uhlovodany 3 g
 - Cholesterol 94 mg
 - Draslík 1073.1 mg
 - Vláknina 429.8 mg
 - Vitamín A 429.8 mg
 - Vitamín B6 1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 11.9 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Rybu namočíme do studené vody na 24 hodin, vodu několikrát slijeme a vyměníme za novou. Česnek oloupeme a pokrájíme na menší kousky. Chilli papričku pokrájíme na nudličky.
 - 
                                2
Olej rozpálíme a necháme na něm dozlatova osmahnout pokrájený česnek a chilli papričku, které poté vyjmeme z pánve a na olej dáme kousky ryby. Tu na mírném plameni dusíme do změknutí. Hotovou rybu servírujeme přelitou omáčkou ze smažení, posypanou česnekem a paprikou. Dochutíme solí a pepřem dle potřeby.