Mandlový dezert

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 15 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 60 g Máslo čerstvé
  • 50 g Cukr moučkový
  • 50 g Mandle mleté
  • 10 ml Rum
  • 1 ks Vejce slepičí
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 262 kcal
  • Sacharidy 14 g
  • Tuky 21 g
  • Sodík 22 mg
  • Bílkoviny 5 g
  • Uhlovodany 13 g
  • Cholesterol 79.3 mg
  • Draslík 117.2 mg
  • Vláknina 1850 mg
  • Vitamín A 1850 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 3.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 17.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Máslo utřeme do pěny, vmícháme mandle a cukr. Do směsi zapracujeme vejce a rum.

  • 2

    Necháme 30 minut odležet v chladu, před servírováním ohřejeme na pokojovou teplotu.

Komentáře k receptu