Hroznová náplň

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 20

Suroviny

  • 200 g Cukr krupice
  • 20 g Cukr vanilka
  • 400 g Sušenky BeBe kakaové
  • 2 kg Hroznové víno
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 200 kcal
  • Sacharidy 42 g
  • Tuky 3 g
  • Sodík 68 mg
  • Bílkoviny 2 g
  • Uhlovodany 42 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 191.2 mg
  • Vláknina 3800 mg
  • Vitamín A 3800 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 10.8 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Hroznové víno očistíme, omyjeme a zbavíme zrníček. Sušenky nastrouháme na jemném struhadle. Cukr smícháme s vanilkovým cukrem.

  • 2

    Hroznovou náplň použijeme do závinu, na koláče.

  • 3

    Náplň použijeme tak, že těsto posypeme nastrouhanými sušenkami, potom hroznovým vínem. Povrch posypeme dohromady smíchaným vanilkovým a pískovým cukrem.

Komentáře k receptu