Barevný salát z kysaného zelí
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 121 kcal
- Sacharidy 26 g
- Tuky 1 g
- Sodík 359 mg
- Bílkoviny 4 g
- Uhlovodany 26 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 458.4 mg
- Vláknina 9902.3 mg
- Vitamín A 9902.3 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 86.3 mg
- Vitamín E 0.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Scezené zelí dáme do misky, přidáme na tenké proužky nakrájenou červenou papriku, nasekanou petrželovou nať a kopr. Jablka spolu se šunkou nakrájíme na tenké pásky, dáme je do misky. Vše posypeme solí, pepřem, cukrem. Zalijeme smetanou, důkladně promícháme a v lednici necháme 20 minut odležet. 
- 
                                2Následovně salát rozdělíme na jednotlivé talíře a podáváme. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        