Koláč včelí bodnutí
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 540 kcal
 - Sacharidy 66 g
 - Tuky 30 g
 - Sodík 4 mg
 - Bílkoviny 6 g
 - Uhlovodany 65 g
 - Cholesterol 27.6 mg
 - Draslík 196.2 mg
 - Vláknina 6100 mg
 - Vitamín A 6100 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0 mg
 - Vitamín E 6.6 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 23 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
V rendlíku rozpustíme máslo a cukr, přidáme vanilkový cukr, mandlové lupínky, smetanu, za stálého míchání zahříváme při mírné teplotě. Hotovou směs necháme trochu vychladnout.
 - 
                                2
Tvarohové těsto vyválíme a položíme na vymazaný plech, navrch dáme připravenou směs.
 - 
                                3
Pečeme v předehřáté troubě na 200°C asi 20 - 25 minut, až je povrch hnědý a křupavý.