Buchta s hrozinkami a ořechy

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 55 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 100 g Máslo čerstvé
  • 2 kávová lžička Tresť vanilková
  • 2 ks Vejce slepičí
  • 1 šálek Hrozinky
  • 0.5 šálek Kakao - prášek
  • 1 šálek Ořechy vlašské
  • 1 šálek Cukr krupice
  • 0.333333 šálek Mouka polohrubá
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 643 kcal
  • Sacharidy 79 g
  • Tuky 40 g
  • Sodík 50 mg
  • Bílkoviny 14 g
  • Uhlovodany 79 g
  • Cholesterol 152.7 mg
  • Draslík 753.8 mg
  • Vláknina 25258.7 mg
  • Vitamín A 25258.7 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0.7 mg
  • Vitamín E 0.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 33.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Nejprve troubu předehřejeme na 180°C, poté tukem vymažeme hlubší plech na pečení.

  • 2

    V míse smícháme rozpuštěné máslo a kakaový prášek.

  • 3

    V jiné míse ušleháme vejce, vanilkový extrakt a cukr.

  • 4

    Obě připravené směsi smícháme dohromady, přimícháme mouku, hrozinky a ořechy.

  • 5

    Směs vlijeme na připravený plech a pečeme asi 30 minut.

  • 6

    Vychladlou buchtu nakrájíme a můžeme podávat.

Komentáře k receptu