Pusinkovo - malinová zmrzlina
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 497 kcal
 - Sacharidy 95 g
 - Tuky 13 g
 - Sodík 522 mg
 - Bílkoviny 2 g
 - Uhlovodany 95 g
 - Cholesterol 32.2 mg
 - Draslík 156.7 mg
 - Vláknina 5625 mg
 - Vitamín A 5625 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 10.4 mg
 - Vitamín E 0.6 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Maliny svaříme se 100 ml vody, dle chuti přisladíme, prolisujeme přes cedník a necháme vychladnout.
 - 
                                2
Hotový vanilkový pudink smícháme s cukrem a zakysanou smetanou. Dáme do mrazáku, po hodině promícháme, po další znovu.
 - 
                                3
Formu na biskubský chlebíček vyložíme mikroténem, nalijeme třetinu směsi, posypeme polovinou nadrcených pusinek a polovinou malin.
 - 
                                4
Přikryjeme další třetinou krému, zbytkem pusinek a malin, navrch dáme zbytek směsi. Vrátíme do mrazáku a necháme zmrazit, nejlépe přes noc.
 - 
                                5
Před podáváním vyndáme dezert zhruba na 45 minut z mrazáku, aby povolil. Vyklopíme, stáhneme mikrotén a nakrájíme na plátky. Můžeme ozdobit čerstvými malinami nebo teplými s cukrem.