Základní dort pavlova
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 218 kcal
 - Sacharidy 37 g
 - Tuky 8 g
 - Sodík 23 mg
 - Bílkoviny 4 g
 - Uhlovodany 36 g
 - Cholesterol 22.9 mg
 - Draslík 54 mg
 - Vláknina 14700 mg
 - Vitamín A 14700 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 12.3 mg
 - Vitamín E 0.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Bílky důkladně šleháme do tuhého sněhu, přidáme cukr, škrob a ocet.
 - 
                                2
Na plech s pečícím papírem označíme kruh o průměru 18 cm, naneseme na něj sníh a pečeme 80 minut na 120°C.
 - 
                                3
Vypneme troubu a dort v ní necháme vychladnout.
 - 
                                4
Smetanu ušleháme, navrstvíme na dort, ozdobíme dužinou z maracuji, jahodami a poprášíme moučkovým cukrem.
 - 
                                5
Dort krájíme na dílky a podáváme.