Jablko v medu

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 15 minut
Počet porcí: 1

Suroviny

  • 40 g Máslo čerstvé
  • 30 g Med včelí
  • 50 g Hrozinky
  • 40 ml Citronová šťáva
  • 1 ks Jablka
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 804 kcal
  • Sacharidy 60 g
  • Tuky 354 g
  • Sodík 4 mg
  • Bílkoviny 8 g
  • Uhlovodany 56 g
  • Cholesterol 48 mg
  • Draslík 279.2 mg
  • Vláknina 8040 mg
  • Vitamín A 8040 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 27.8 mg
  • Vitamín E 0.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 44.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Jablko oloupeme, vykrojíme jádřinec a jablko nakrájíme na silnější plátky a zakapeme citronovou šťávou.

  • 2

    V pánvi rozpustíme máslo, vmícháme med, necháme rozpustit a vložíme plátky jablka a hrozinky. Zhruba 5 minut za občasného obracení smažíme.

Komentáře k receptu