Jablkový perník
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 444 kcal
- Sacharidy 56 g
- Tuky 22 g
- Sodík 34 mg
- Bílkoviny 7 g
- Uhlovodany 54 g
- Cholesterol 84.9 mg
- Draslík 106.3 mg
- Vláknina 4050 mg
- Vitamín A 4050 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 1.9 mg
- Vitamín E 1.8 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1V míse smícháme mouku s vejci, vodou, olejem, cukrem, práškem do perníku, skořicí a nahrubo nastrouhanými jablky. 
- 
                                2Těsto vlijeme do tukem vymazané a hrubou moukou vysypané remosky. 
- 
                                3Perník pečeme asi 30 minut. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                        