Krém čokoládový s ovocem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 2 ks Vejce slepičí
  • 1 ks Banány
  • 1 ks Pomeranče
  • 0.125 l Smetana 33% (šlehačka)
  • 1 šálek Mandle
  • 3 polévková lžíce Máslo čerstvé
  • 2 polévková lžíce Kakao - prášek
  • 3 polévková lžíce Cukr moučkový
  • 1 polévková lžíce Koňak Godet Peardise
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 931 kcal
  • Sacharidy 66 g
  • Tuky 71 g
  • Sodík 84 mg
  • Bílkoviny 19 g
  • Uhlovodany 64 g
  • Cholesterol 350.1 mg
  • Draslík 947.1 mg
  • Vláknina 22104 mg
  • Vitamín A 22104 mg
  • Vitamín B6 0.6 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 61.9 mg
  • Vitamín E 10.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 36.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Ovoce nakrájíme, rozdělíme do misek a dáme vychladit.

  • 2

    Cukr utřeme s máslem, kakaem a žloutky, ochutíme koňakem a zlehka vmícháme tuhý sníh z bílků a polovinu našlehané smetany.

  • 3

    Krém rozdělíme do misek na ovoce, ozdobíme zbylou šlehačkou a posypeme mandlemi, které jsme opražili s cukrem.

Komentáře k receptu