Krém Rumsabayon

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 4 ks Vaječný žloutek slepičí
  • 1 dl Víno bílé
  • 0.5 dl Rum
  • 2 polévková lžíce Cukr krupice
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 174 kcal
  • Sacharidy 9 g
  • Tuky 8 g
  • Sodík 16 mg
  • Bílkoviny 5 g
  • Uhlovodany 9 g
  • Cholesterol 370.2 mg
  • Draslík 50.9 mg
  • Vláknina 0 mg
  • Vitamín A 0 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 0.8 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Vejce rozklepneme a oddělíme žloutky od bílků.

  • 2

    Žloutky s cukrem prudce šleháme ve vodní lázni. Po troškách přiléváme víno a rum.

  • 3

    Směs šleháním zhoustne a zdvojnásobí svůj objem.

Komentáře k receptu