Frangipane
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 1457 kcal
- Sacharidy 145 g
- Tuky 83 g
- Sodík 118 mg
- Bílkoviny 29 g
- Uhlovodany 110 g
- Cholesterol 776.9 mg
- Draslík 132.2 mg
- Vláknina 1968.8 mg
- Vitamín A 1968.8 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 1.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1622 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Mléko ohřejeme. Smícháme žloutky, cukr a 2 vejce. Přisypeme mouku a přilijeme vroucí mléko. Nalijeme do hrnce a necháme 20 minut vařit. 
- 
                                2350 g směsi smícháme s 250 g másla, mandlovým práškem, moučkovým cukrem, maizenou a rumem. 
- 
                                3Dobře promícháme a přidáme 3 vejce. 
- 
                                4Do hotového krému vsypeme nasekané mandle. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        