Čokoládový řez

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 50 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 70 g Máslo čerstvé
  • 70 g Margarín
  • 2 ks Vejce slepičí
  • 0.25 šálek Kakao - prášek
  • 0.25 šálek Kakao - prášek
  • 1.5 šálek Mouka polohrubá
  • 0.75 šálek Cukr moučkový
  • 2.2 šálek Cukr moučkový
  • 2 polévková lžíce Olej stolní
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 795 kcal
  • Sacharidy 128 g
  • Tuky 34 g
  • Sodík 162 mg
  • Bílkoviny 14 g
  • Uhlovodany 128 g
  • Cholesterol 145.7 mg
  • Draslík 562.8 mg
  • Vláknina 23525 mg
  • Vitamín A 23525 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 24.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Nejprve předehřejeme troubu na 190 °C, poté vymažeme plech na pečení olejem.

  • 2

    V míse smícháme margarín, cukr, mouku, kakaový prášek a vejce.

  • 3

    Směs přendáme na plech. Pečeme zhruba 30 minut.

  • 4

    Mezitím v míse smícháme máslo, kakaový prášek a cukr.

  • 5

    Když je těsto upečené, vyklopíme jej a necháme vystydnout. Poté jej potřeme připravenou směsí.

  • 6

    Servírujeme nakrájené na malé kousky.

Komentáře k receptu