Jablečný brioškový chléb se skořicí

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 205 minut
Počet porcí: 6

Suroviny

  • 500 g Mouka pšeničná hladká T 650
  • 200 g Jablka
  • 10 g Skořice mletá
  • 5 g Sůl
  • 10 g Droždí sušené
  • 10 g Máslo čerstvé
  • 100 ml Mléko plnotučné
  • 2 ks Vejce slepičí
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 376 kcal
  • Sacharidy 68 g
  • Tuky 5 g
  • Sodík 351 mg
  • Bílkoviny 13 g
  • Uhlovodany 7 g
  • Cholesterol 85.4 mg
  • Draslík 84.7 mg
  • Vláknina 9183.3 mg
  • Vitamín A 9183.3 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 1.6 mg
  • Vitamín E 0.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 107 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Do mísy nalijeme mléko, rozpuštěné máslo a ušlehaná vejce, přidáme mouku, skořici, cukr, sůl, promícháme a pokud se těsto lepí, přidáme mouku. Přihodíme na kostičky nakrájená jablka bez jádřinců, sušené droždí, přendáme do nádoby domácí pekárny a nastavíme program na sladký chléb.

Komentáře k receptu