Bílkové suchary

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 50 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 50 g Máslo čerstvé
  • 50 g Mouka pšeničná hrubá
  • 100 g Cukr moučkový
  • 1 kávová lžička Tuk
  • 5 ks Vaječný bílek slepičí
  • 1 ks Cukr vanilka
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 302 kcal
  • Sacharidy 40 g
  • Tuky 13 g
  • Sodík 88 mg
  • Bílkoviny 7 g
  • Uhlovodany 30 g
  • Cholesterol 17.6 mg
  • Draslík 82 mg
  • Vláknina 600 mg
  • Vitamín A 600 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 13.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Ušleháme z bílků tuhý sníh a postupně vmícháme cukr, mouku a rozpuštěné vychladlé máslo.

  • 2

    Těsto nalijeme do vymazané a vysypané chlebíčkové formy a upečeme dorůžova.

  • 3

    Po vychladnutí nakrájíme suchar na plátky a obalíme ve vanilkovém cukru.

Komentáře k receptu