Dezert z fazolí

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 35 minut
Počet porcí: 6

Suroviny

  • 100 g Máslo čerstvé
  • 80 g Ořechy vlašské
  • 200 g Fazole bílé
  • 150 g Poleva čokoládová
  • 100 g Cukr moučkový
  • 100 g Sušenky BeBe světlé jemné
  • 1 špetka Vanilkový lusk
  • 2 polévková lžíce Kakao - prášek
  • 2 polévková lžíce Rum
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 566 kcal
  • Sacharidy 68 g
  • Tuky 29 g
  • Sodík 94 mg
  • Bílkoviny 12 g
  • Uhlovodany 68 g
  • Cholesterol 20 mg
  • Draslík 731.9 mg
  • Vláknina 14576.7 mg
  • Vitamín A 14576.7 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0.2 mg
  • Vitamín E 0.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 22.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Fazole uvaříme a prolisujeme. Ořechy nastrouháme.

  • 2

    Cukr a máslo utřeme do pěny, přidáme špetku vanilky, rum, ořechy, fazole. Těsto řádně promícháme a rozpůlíme. Do jedné poloviny přidáme kakao.

  • 3

    Ubrousek posypeme nastrouhanými sušenkami, vyválíme dva stejně velké obdélníky, položíme na sebe, pevně sbalíme a necháme vychladit. Polijeme polevou a nakrájíme 1 cm široké dílky.

Komentáře k receptu