Pečené broskve s tvarohem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 50 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 50 g Karamel
  • 250 g Tvaroh jemný
  • 170 ml Víno červené
  • 20 ml Víno bílé
  • 4 ks Broskve
  • 3 ks Vaječný žloutek slepičí
  • 0.666667 šálek Smetana 33% (šlehačka)
  • 5 polévková lžíce Cukr krupice
  • 1 polévková lžíce Kakao - prášek
  • 2 polévková lžíce Mandle
  • 2 polévková lžíce Máslo čerstvé
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 638 kcal
  • Sacharidy 55 g
  • Tuky 36 g
  • Sodík 13 mg
  • Bílkoviny 20 g
  • Uhlovodany 51 g
  • Cholesterol 335.5 mg
  • Draslík 521 mg
  • Vláknina 8914 mg
  • Vitamín A 8914 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 11.9 mg
  • Vitamín E 4.8 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 12.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Broskve rozpůlíme, vypeckujeme. Smícháme karamel, mleté mandle, kakao, víno. Směsí naplníme broskve, navrch dáme plátek másla a pečeme je na vymazaném plechu třicet pět minut.

  • 2

    Ušleháme cukr, žloutky, bílé víno, tvaroh a smícháme je s pěnou.

  • 3

    Upečené broskve polijeme připravenou směsí.

Komentáře k receptu