Broskve máčené
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 285 kcal
 - Sacharidy 48 g
 - Tuky 0 g
 - Sodík 0 mg
 - Bílkoviny 2 g
 - Uhlovodany 42 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 285.1 mg
 - Vláknina 4500 mg
 - Vitamín A 4500 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 9.9 mg
 - Vitamín E 1.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 32.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Broskve spaříme horkou vodou, oloupeme, vyndáme pecky a nakrájíme na osminky. Broskve vložíme do misky, zasypeme cukrem, zalijeme brandy, likérem, vanilkovou esncí a necháme 20 minut máčet.
 - 
                                2
Broskve upravíme na talířky, do šťávy přimícháme trochu marmelády a šťávou broskve přelijeme.