Hrušky s marmeládou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 161 kcal
 - Sacharidy 27 g
 - Tuky 6 g
 - Sodík 43 mg
 - Bílkoviny 2 g
 - Uhlovodany 27 g
 - Cholesterol 22 mg
 - Draslík 184.6 mg
 - Vláknina 4520 mg
 - Vitamín A 4520 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 170 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Hrušky rozkrojíme na čtvrtky, vydlabeme jádřince a povaříme v oslazené vodě s vanilkou 2 minuty. Necháme vychladnout.
 - 
                                2
Vodu od hrušek vyvaříme o třetinu, přidáme vypeckované třešně, povaříme pár minut a přidáme rybízové želé. Necháme projít varem a odstavíme.
 - 
                                3
Do vychlazených pohárků nandáme porce zmrzliny, navrch položíme hrušky a přelijeme vychladlou marmeládou s třešněmi.