Gratinované ovoce
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 635 kcal
 - Sacharidy 106 g
 - Tuky 23 g
 - Sodík 7 mg
 - Bílkoviny 11 g
 - Uhlovodany 95 g
 - Cholesterol 18 mg
 - Draslík 753.3 mg
 - Vláknina 30045 mg
 - Vitamín A 30045 mg
 - Vitamín B6 0.4 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 205.5 mg
 - Vitamín E 3.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 26.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Ovoce omyjeme a necháme dobře okapat. Mouku smícháme s cukrem, vločkami a máslem. Vypracujeme drobenku a vmícháme mandlové vločky.
 - 
                                2
Ovoce rozdělíme do misek, posypeme drobenkou a necháme zapéct 12 minut při 190 °C. Servírujeme horké.