Jablka pečená na medu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 453 kcal
 - Sacharidy 98 g
 - Tuky 9 g
 - Sodík 6 mg
 - Bílkoviny 5 g
 - Uhlovodany 98 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 1009.6 mg
 - Vláknina 23996.5 mg
 - Vitamín A 23996.5 mg
 - Vitamín B6 0.7 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 101.2 mg
 - Vitamín E 3.6 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Nasekané ovoce smícháme s medem, skořicí, nasekanými ořechy a lžící rumu. Z jablek vyndáme jadřinec, tak abychom jablko
 - 
                                2
neponičili, nejlépe škrabkou, kterou obkroužíme celý jadřinec a vyndáme.
 - 
                                3
Dáme do zapékací nádoby, pokapeme citrónem, naplníme směsí ovoce a pečeme asi 30-40 minut doměkka.