Velikonoční dezert z tvarohu s kokosovým likérem
Suroviny
- 120 g Kompot mandarinkový
 - 120 g Kompot meruňkový
 - 120 g Kompot višňový
 - 120 g Kompot hruškový
 - 500 g Tvaroh měkký
 - 125 ml Ananasová šťáva
 - 120 ml Smetana 33% (šlehačka)
 - 0.5 balení Pudinkový prášek - vanilkový
 - 3 polévková lžíce Voda pitná
 - 5 polévková lžíce Cukr krupice
 - 5 polévková lžíce Citronová šťáva
 - 3 polévková lžíce Kokos strouhaný
 - 3 polévková lžíce Malibu
 
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 436 kcal
 - Sacharidy 56 g
 - Tuky 14 g
 - Sodík 10 mg
 - Bílkoviny 23 g
 - Uhlovodany 42 g
 - Cholesterol 33 mg
 - Draslík 164.8 mg
 - Vláknina 2886.5 mg
 - Vitamín A 2886.5 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 11.4 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Šťávu z kompotové směsi slijeme do hrnku, ovoce necháme okapat. Ke kompotové šťávě přidáme ananasovou šťávu a svaříme. Vanilkový pudink rozmícháme ve vodě a vmícháme do šťávy. Stále mícháme, až se začne směs vařit. Poté sejmeme ze sporáku a do šťávy vmícháme kokosový likér.
 - 
                                2
V míse utřeme tvaroh s cukrem a citronovou šťávou do hladké hmoty. Poté do hmoty dobře vmícháme pudinkovou směs a dopevna ušlehanou smetanu.
 - 
                                3
Strouhaný kokos zlehka opečeme na pánvi, až kokos zrůžoví.
 - 
                                4
Tvarohový krém rozdělíme do pohárů, poklademe ovocem a posypeme opraženým kokosem.