Mandlový dezert
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 262 kcal
 - Sacharidy 14 g
 - Tuky 21 g
 - Sodík 22 mg
 - Bílkoviny 5 g
 - Uhlovodany 13 g
 - Cholesterol 79.3 mg
 - Draslík 117.2 mg
 - Vláknina 1850 mg
 - Vitamín A 1850 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0 mg
 - Vitamín E 3.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 17.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Máslo utřeme do pěny, vmícháme mandle a cukr. Do směsi zapracujeme vejce a rum.
 - 
                                2
Necháme 30 minut odležet v chladu, před servírováním ohřejeme na pokojovou teplotu.