Pohár s jablečnou pěnou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 250 g Tvaroh tučný
  • 1 ks Citrony
  • 2 ks Jablka
  • 1 ks Pomeranče
  • 2 ks Vaječný bílek slepičí
  • 4 polévková lžíce Mléko polotučné
  • 5 polévková lžíce Cukr moučkový
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 267 kcal
  • Sacharidy 40 g
  • Tuky 9 g
  • Sodík 35 mg
  • Bílkoviny 11 g
  • Uhlovodany 37 g
  • Cholesterol 28.8 mg
  • Draslík 266.7 mg
  • Vláknina 8550 mg
  • Vitamín A 8550 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 50.5 mg
  • Vitamín E 0.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 187.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Tvaroh ušleháme s mlékem a cukrem a přidáme šťávu a kůru z omytého citronu.

  • 2

    Z bílků ušleháme pevný sníh.

  • 3

    Jablka oloupeme a nastrouháme najemno. Vše smícháme a ušleháme do pěny. Naplníme do pohárů a každou porci ozdobíme malými kostičkami pomeranče.

Komentáře k receptu