Jablko v medu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 804 kcal
 - Sacharidy 60 g
 - Tuky 354 g
 - Sodík 4 mg
 - Bílkoviny 8 g
 - Uhlovodany 56 g
 - Cholesterol 48 mg
 - Draslík 279.2 mg
 - Vláknina 8040 mg
 - Vitamín A 8040 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 27.8 mg
 - Vitamín E 0.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 44.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Jablko oloupeme, vykrojíme jádřinec a jablko nakrájíme na silnější plátky a zakapeme citronovou šťávou.
 - 
                                2
V pánvi rozpustíme máslo, vmícháme med, necháme rozpustit a vložíme plátky jablka a hrozinky. Zhruba 5 minut za občasného obracení smažíme.