Křupavé ovoce
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 636 kcal
 - Sacharidy 64 g
 - Tuky 42 g
 - Sodík 8 mg
 - Bílkoviny 8 g
 - Uhlovodany 63 g
 - Cholesterol 65.3 mg
 - Draslík 837.7 mg
 - Vláknina 17400 mg
 - Vitamín A 17400 mg
 - Vitamín B6 0.6 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 16.8 mg
 - Vitamín E 7 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 23.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Jablka, hrušky, broskve omyjeme a nakrájíme na větší kousky, které v misce smícháme dohromady. Banány oloupeme, nakrájíme na silnější kolečka. Mandle spaříme horkou vodou, oloupeme a nakrájíme.
 - 
                                2
V pánvičce rozehřejeme máslo s třtinovým cukrem. Do pánvičky dáváme smíchané ovoce a zprudka opékáme. Když už máme všechno ovoce opečené, tak vložíme banány a také je opečeme. Nakonec v pánvičce opečeme mandle.
 - 
                                3
Ještě teplé ovoce rozdělíme do mističek, ozdobíme vyšlehanou šlehačkou, posypeme mandlemi a podáváme.