Gruzínský pohár
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 621 kcal
- Sacharidy 6 g
- Tuky 60 g
- Sodík 0 mg
- Bílkoviny 5 g
- Uhlovodany 0 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 0.4 mg
- Vláknina 0 mg
- Vitamín A 0 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Kandované ovoce jemně pokrájíme, zakapeme jednou lžící rumu a necháme 2 hodiny proležet. Cukr se žloutky utřeme do pěny a po částech vmícháme do smetany předem našlehané do tuha.
-
2
Krém vložíme na 2 hodiny do chladničky, nakonec do něj vmícháme kandované ovoce a zbylý rum, rozdělíme do misek a posypeme mandlemi.