Jablka s krémem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 269 kcal
 - Sacharidy 67 g
 - Tuky 0 g
 - Sodík 53 mg
 - Bílkoviny 4 g
 - Uhlovodany 60 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 316.9 mg
 - Vláknina 9500 mg
 - Vitamín A 9500 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 11.5 mg
 - Vitamín E 0.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Jablka oloupeme a odstraníme jádřince.
 - 
                                2
V přiklopené míse z varného skla celá jablka upečeme. Do otvorů zasuneme zavařeninu a na jablka navršíme pevný sníh z bílků a vidličkou jej zformujeme do špiček.
 - 
                                3
V troubě lehce zapečeme dozlatova.