Jablka plněná mandlemi

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 18 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 50 g Hrozinky
  • 100 g Mandle mleté
  • 4 ks Jablka
  • 1 špetka Skořice mletá
  • 2 polévková lžíce Med včelí
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 325 kcal
  • Sacharidy 48 g
  • Tuky 14 g
  • Sodík 7 mg
  • Bílkoviny 6 g
  • Uhlovodany 48 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 508 mg
  • Vláknina 12304.8 mg
  • Vitamín A 12304.8 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 9.5 mg
  • Vitamín E 6.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Jablka omyjeme, vršky odkrojíme a vydlabeme jádřince.

  • 2

    Mleté loupané mandle smícháme s medem a skořicí. Přidáme rozinky a směsí naplníme připravená jablka.

  • 3

    Jablka vložíme do ploché nádoby a vaříme v mikrovlnné troubě při plném výkonu 8 minut.

  • 4

    Ihned podáváme.

Komentáře k receptu