Jablka s krémem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 45 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 5 ks Jablka
  • 3 ks Vaječný bílek slepičí
  • 6 polévková lžíce Cukr moučkový
  • 2 polévková lžíce Cukr krupice
  • 2 polévková lžíce Džem višňový
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 269 kcal
  • Sacharidy 67 g
  • Tuky 0 g
  • Sodík 53 mg
  • Bílkoviny 4 g
  • Uhlovodany 60 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 316.9 mg
  • Vláknina 9500 mg
  • Vitamín A 9500 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 11.5 mg
  • Vitamín E 0.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Jablka oloupeme a odstraníme jádřince.

  • 2

    V přiklopené míse z varného skla celá jablka upečeme. Do otvorů zasuneme zavařeninu a na jablka navršíme pevný sníh z bílků a vidličkou jej zformujeme do špiček.

  • 3

    V troubě lehce zapečeme dozlatova.

Komentáře k receptu