Jablkový sníh
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 479 kcal
- Sacharidy 80 g
- Tuky 17 g
- Sodík 69 mg
- Bílkoviny 6 g
- Uhlovodany 78 g
- Cholesterol 55 mg
- Draslík 280.2 mg
- Vláknina 7600 mg
- Vitamín A 7600 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 9.2 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Omytá a neosušená jablka urovnáme do pekáčku, ve středně vyhřáté troubě upečeme do měkka. Horká jablka prolisujeme, dřeň rozšleháme vidličkou do hladka. 
- 
                                2Z bílků a cukru ušleháme pevný sníh. Vložíme do horké vodní lázně a ještě chvíli šleháme. Potom do sněhu vmícháme vychladlou jablečnou dřeň. 
- 
                                3Jablkový sníh rozdělíme do pohárů a ozdobíme kopečkem šlehačky. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        