Jogurtová panna cotta s nektarinkovým želé
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 218 kcal
- Sacharidy 37 g
- Tuky 5 g
- Sodík 72 mg
- Bílkoviny 6 g
- Uhlovodany 37 g
- Cholesterol 17.9 mg
- Draslík 514.1 mg
- Vláknina 3880 mg
- Vitamín A 3880 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 42.2 mg
- Vitamín E 0.9 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Želatinu namočíme do studené vody. Mezitím zahřejeme v kastrůlku jogurt s medem, odstavíme a vmícháme 2 plátky želatiny. Směs rozdělíme do 4 vyšších pohárků a necháme ztuhnout v lednici. 
- 
                                2Zahřejeme jablečný džus, přidáme pomerančovou vodu, odstavíme a vmícháme zbytek želatiny. 
- 
                                3Do vychlazených pohárků položíme na jogurt nektarinku, uvařenou v páře a vychlazenou, zalijeme připraveným želé a opět dáme do lednice. Když dezert ztuhne, podáváme. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        