Brambory s vejci v bylinkové omáčce
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 218 kcal
 - Sacharidy 22 g
 - Tuky 9 g
 - Sodík 541 mg
 - Bílkoviny 14 g
 - Uhlovodany 21 g
 - Cholesterol 256.1 mg
 - Draslík 743.1 mg
 - Vláknina 6663.5 mg
 - Vitamín A 6663.5 mg
 - Vitamín B6 0.4 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 17.8 mg
 - Vitamín E 0.6 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 5.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Brambory uvaříme ve slupce, zchladíme a oloupeme. Ponecháme je celé.
 - 
                                2
Jogurt smícháme s trochou hořčice, osolíme, opepříme a mírně osladíme. Přidáme nasekané bylinky.
 - 
                                3
Vejce uvaříme natvrdo, oloupeme a rozpůlíme.
 - 
                                4
Na talíř upravíme brambory a vejci a podlijeme je připravenou omáčkou.