Haše z vepřového a hovězího masa
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 439 kcal
 - Sacharidy 16 g
 - Tuky 30 g
 - Sodík 530 mg
 - Bílkoviny 28 g
 - Uhlovodany 10 g
 - Cholesterol 192.9 mg
 - Draslík 743.7 mg
 - Vláknina 2669.3 mg
 - Vitamín A 2669.3 mg
 - Vitamín B6 0.6 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 6.1 mg
 - Vitamín E 1.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Rohlík nakrájíme a zalijeme vodou. Cibuli drobně nakrájíme, česnek utřeme a vejce rozšleháme. Pekáč vymažeme tukem a vysypeme strouhankou.
 - 
                                2
Obě masa uvaříme, necháme mírně vychladit, pokrájíme a umeleme. Vmícháme namočený rohlík, z něhož jsme vymačkali vodu, cibuli, česnek, vejce, osolíme a okořeníme. Zalijeme vychladlým vývarem z masa. Přilijeme tolik vývaru, aby nám vznikla hmota řidší, než na sekanou.
 - 
                                3
Hmotu přendáme do připraveného pekáče, upravíme a pečeme v troubě předehřáté na 200 °C. Pečeme, dokud haše nezezlátne a nelepí se na špejli.
 - 
                                4
Hned podáváme s vařenými brambory.