Haše z uzeného vepřového kolena
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 660 kcal
- Sacharidy 4 g
- Tuky 52 g
- Sodík 689 mg
- Bílkoviny 39 g
- Uhlovodany 4 g
- Cholesterol 116.3 mg
- Draslík 536.5 mg
- Vláknina 850 mg
- Vitamín A 850 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 1.9 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Uzená kolena zalijeme v hrnci horkou vodou a krátce povaříme. Vodu slijeme, do hrnce nalijeme čistou vodu a kolena vaříme doměkka. 
- 
                                2Maso vyjmeme, vykostíme a část tučného masa oddělíme. Osmahneme na něm oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli. 
- 
                                3Zbylé maso umeleme, přidáme osmaženou cibuli, zamícháme a podle potřeby zalijeme vývarem. Povaříme na hustší kaši. 
- 
                                4Vhodnou přílohou jsou vařené brambory a nakládaná okurka. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        