Omeleta s hlávkovým zelím
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 447 kcal
 - Sacharidy 47 g
 - Tuky 22 g
 - Sodík 192 mg
 - Bílkoviny 18 g
 - Uhlovodany 42 g
 - Cholesterol 257.8 mg
 - Draslík 259.2 mg
 - Vláknina 7489.8 mg
 - Vitamín A 7489.8 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 27.5 mg
 - Vitamín E 1.8 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Očištěné hlávkové zelí nadrobno nakrájíme.
 - 
                                2
V míse smícháme mouku se žloutky, solí, pepřem a mlékem. Zlehka vmícháme pevný sníh ušlehaný z bílků a nakonec přidáme nakrájené zelí. Znovu opatrně promícháme.
 - 
                                3
Na pánvi na rozehřátém oleji postupně upečeme z těsta 4 omelety.
 - 
                                4
Můžeme podávat s vařenými bramborymi.