Bramborové omelety s cibulí
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 409 kcal
 - Sacharidy 29 g
 - Tuky 25 g
 - Sodík 959 mg
 - Bílkoviny 20 g
 - Uhlovodany 29 g
 - Cholesterol 490.7 mg
 - Draslík 1031.7 mg
 - Vláknina 11285 mg
 - Vitamín A 11285 mg
 - Vitamín B6 0.7 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 25 mg
 - Vitamín E 6.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 8.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Cibuli oloupeme, rozkrájíme nadrobno, brambory očistíme, nakrájíme na malé kostičky. Do misky rozklepneme vejce, osolíme, opepříme, přilijeme vodu a vyšleháme.
 - 
                                2
V pánvi rozehřejeme polovinu oleje, přisypeme brambory a osmažíme do křupava. Pět minut před koncem smažení přidáme cibuli, dosmažíme. V pánvi necháme čtvrtinu brambor s cibulí, zbytek odebereme. Poté do pánve vlijeme čtvrtinu vaječné hmoty a usmažíme omeletu. Postupně přiléváme zbytek oleje, přidáváme po čtvrtinách brambory s cibulí, dále přiléváme po čtvrtinách vaječnou hmotu a stejným způsobem usmažíme další tři omelety.