Rajčatový salát s bílými fazolemi
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 451 kcal
 - Sacharidy 42 g
 - Tuky 15 g
 - Sodík 170 mg
 - Bílkoviny 39 g
 - Uhlovodany 42 g
 - Cholesterol 16.7 mg
 - Draslík 1404.4 mg
 - Vláknina 19699.8 mg
 - Vitamín A 19699.8 mg
 - Vitamín B6 0.5 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 35.7 mg
 - Vitamín E 2.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 5.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Rajčata omyjeme a nakrájíme na tenké plátky. Rukolu opláchneme, osušíme a listy natrháme na kousky. Cibuli oloupeme a nakrájíme na kolečka, tuňáka a fazole necháme okapat.
 - 
                                2
Rozšleháme vinný ocet s olivovým olejem, osolíme a opepříme.
 - 
                                3
Všechny připravené suroviny vložíme do salátové mísy (tuňáka rozmělníme vidličkou) a pokapeme zálivkou. Necháme asi 15 minut rozležet.
 - 
                                4
Podáváme s čerstvou bagetou.