Brambory vařené ve vývaru
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 134 kcal
 - Sacharidy 24 g
 - Tuky 2 g
 - Sodík 238 mg
 - Bílkoviny 7 g
 - Uhlovodany 24 g
 - Cholesterol 3.1 mg
 - Draslík 1032.5 mg
 - Vláknina 9459 mg
 - Vitamín A 9459 mg
 - Vitamín B6 0.5 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 23.2 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 6.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Oloupané brambory pokrájíme na kostky a dusíme v menším množství vývaru 15 - 20 minut.
 - 
                                2
Měkké brambory posypeme jemně nasekanou petrželkou, podáváme jako přílohu.