Kuřecí játra v leču
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 261 kcal
 - Sacharidy 13 g
 - Tuky 13 g
 - Sodík 289 mg
 - Bílkoviny 23 g
 - Uhlovodany 13 g
 - Cholesterol 431.3 mg
 - Draslík 693.5 mg
 - Vláknina 3703 mg
 - Vitamín A 3703 mg
 - Vitamín B6 1.5 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 101.3 mg
 - Vitamín E 1.9 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 11.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Očištěná, na nudličky nakrájená játra orestujeme v pánvi na oleji a vyjmeme. Ve výpeku zpěníme oloupanou, jemně nakrájenou cibuli, postupně přidáme očištěné, nakrájené papriky a oloupaná, pokrájená rajčata. Podle chuti osolíme, přisypeme kari koření a dusíme do měkka.
 - 
                                2
K měkké zelenině přidáme orestovaná kuřecí játra, vše promícháme.
 - 
                                3
Podáváme s vařenými bramborami nebo s čerstvým chlebem.