Na citronovém másle siven
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 710 kcal
 - Sacharidy 12 g
 - Tuky 49 g
 - Sodík 571 mg
 - Bílkoviny 51 g
 - Uhlovodany 11 g
 - Cholesterol 105.8 mg
 - Draslík 156.4 mg
 - Vláknina 9679.5 mg
 - Vitamín A 9679.5 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 78.9 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 42 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Necháme povolit máslo, přidáme sůl, pepř, citronovou šťávu, nasekanou petržel a zabalíme do fólie ve tvaru válce a dáme chladit do lednice.
 - 
                                2
Žeberních kostí zbavíme filety sivena. Rozehřejeme ve woku máslo, osušíme filety, oprášíme je moukou, osolíme a vložíme je do pánve kůží dolů a 4 minuty pečeme. Otočíme je a opečeme ještě 1 minutu.
 - 
                                3
Na sivena dáme 1 plátek citronového másla a necháme rozpustit.
 - 
                                4
Ihned podáváme.