Brambory smažené s česnekem a petrželkou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 643 kcal
 - Sacharidy 41 g
 - Tuky 50 g
 - Sodík 230 mg
 - Bílkoviny 8 g
 - Uhlovodany 32 g
 - Cholesterol 28 mg
 - Draslík 1057.9 mg
 - Vláknina 13362.5 mg
 - Vitamín A 13362.5 mg
 - Vitamín B6 0.6 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 33.5 mg
 - Vitamín E 0.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 8.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Brambory nakrájíme na kolečka, namočíme do studené vody, po chvíli je scedíme a vysušíme utěrkou.
 - 
                                2
Před smažením brambory oválíme v mouce. Do oleje na smažení vhodíme stroužek česneku a když zčervená, vyjmeme ho. Kolečka brambor musí v horkém oleji plavat, osmaží se tak ze všech stran.
 - 
                                3
Po usmažení brambory vyjmeme, necháme okapat a posypeme je sekanou petrželkou.