Langoše
Suroviny
- 50 g Droždí sušené
 - 150 g Jogurt bílý
 - 100 g Sýr Eidam cihla 40%
 - 500 ml Mléko polotučné
 - 100 ml Olej rostlinný
 - 1 kávová lžička Sůl
 - 1 kávová lžička Soda jedlá
 - 4 stroužek Česnek
 - 1 kg Mouka pšeničná hladká T 650
 - 4 polévková lžíce Kečup
 - 4 polévková lžíce Olej slunečnicový
 
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 1126 kcal
 - Sacharidy 161 g
 - Tuky 37 g
 - Sodík 284 mg
 - Bílkoviny 37 g
 - Uhlovodany 7 g
 - Cholesterol 27.9 mg
 - Draslík 158.1 mg
 - Vláknina 18148 mg
 - Vitamín A 18148 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 1.4 mg
 - Vitamín E 4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 4.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Mouku dáme do mísy, z droždí zaděláme kvásek, do mouky přidáme jogurt, slunečnicový olej, sodu a sůl.
 - 
                                2
Zaděláme těsto a na 2 hodiny dáme do lednice.
 - 
                                3
Poté vyválíme placky, které na oleji smažíme.
 - 
                                4
Hotové langoše necháme okapat a poté potřeme česnekem, kečupem a posypeme sýrem.