Chlebovka po moravsku
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 248 kcal
 - Sacharidy 39 g
 - Tuky 3 g
 - Sodík 194 mg
 - Bílkoviny 15 g
 - Uhlovodany 0 g
 - Cholesterol 6.3 mg
 - Draslík 0.2 mg
 - Vláknina 71.3 mg
 - Vitamín A 71.3 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Rozmícháme v mléce polévkovou lžíci mouky a přilijeme do podmáslí. Vaříme za stálého míchání.
 - 
                                2
Dle chuti přidáme krupicový cukr, sůl, skořici a na kostičky nakrájený chléb, který nejdříve nasucho opečeme.
 - 
                                3
Necháme chvíli povařit a můžeme podávat.