Řeřichové čatní
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 53 kcal
 - Sacharidy 7 g
 - Tuky 0 g
 - Sodík 56 mg
 - Bílkoviny 4 g
 - Uhlovodany 7 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 501.7 mg
 - Vláknina 3223.2 mg
 - Vitamín A 3223.2 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 57.8 mg
 - Vitamín E 1.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omytou, drobně nasekanou řeřichu podlijeme a dusíme doměkka, až se všechna voda vyvaří.
 - 
                                2
Jemně nakrájenou cibuli a všechno koření (hřebíček, chilli, zázvor) svaříme v octě.
 - 
                                3
Do větší sklenice vložíme řeřichu, zalijeme horkým lákem a dobře uzavřeme.
 - 
                                4
Čatní necháme 2-3 měsíce uležet.