Mrkvový salát s jablky a datlemi
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 164 kcal
 - Sacharidy 40 g
 - Tuky 230 g
 - Sodík 60 mg
 - Bílkoviny 2 g
 - Uhlovodany 33 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 255.1 mg
 - Vláknina 11040 mg
 - Vitamín A 11040 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 3.3 mg
 - Vitamín E 0.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Očištěnou mrkev a oloupaná jablka nastrouháme na jemné nudličky.
 - 
                                2
Přidáme spařené, omyté rozinky, med, citronovou šťávu a sůl. Vše promícháme a rozdělíme na talířky.
 - 
                                3
Nakonec salát posypeme datlemi, nakrájenými na tenké proužky.