Vařený celer
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 32 kcal
 - Sacharidy 6 g
 - Tuky 0 g
 - Sodík 364 mg
 - Bílkoviny 1 g
 - Uhlovodany 6 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 520 mg
 - Vláknina 6400 mg
 - Vitamín A 6400 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 6.2 mg
 - Vitamín E 0.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Dobře omytý celer vložíme do osolené a okyselené vody a vaříme jej 20 - 40 minut podle velikosti.
 - 
                                2
Uvařený celer zchladíme, oloupeme a nakrájíme na nudličky nebo na kostičky.
 - 
                                3
Podáváme s holandskou omáčkou či s vařenou majonézou. Můžeme jej přidávat i do zeleninových a bramborových salátů.