Zeleninová polévka s nudlemi
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 300 kcal
 - Sacharidy 47 g
 - Tuky 8 g
 - Sodík 1241 mg
 - Bílkoviny 15 g
 - Uhlovodany 29 g
 - Cholesterol 4.5 mg
 - Draslík 1027.1 mg
 - Vláknina 9641.3 mg
 - Vitamín A 9641.3 mg
 - Vitamín B6 0.5 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 26 mg
 - Vitamín E 2.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 3.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Vývar přivedeme k varu, přidáme mušličky nebo nudličky a vaříme zvolna asi 4 minuty, až jsou těstoviny napůl uvařené.
 - 
                                2
Přidáme pórek a žampióny nakrájené na plátky a rajče nakrájené na kostičky.
 - 
                                3
Vaříme 5-6 minut, až je zelenina měkká, ale ne rozvařená. Přidáme nasekanou petrželku a dochutíme solí a pepřem.