Ledový salát se surimi a jogurtovým dresinkem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 146 kcal
 - Sacharidy 22 g
 - Tuky 2 g
 - Sodík 596 mg
 - Bílkoviny 12 g
 - Uhlovodany 21 g
 - Cholesterol 19.3 mg
 - Draslík 446.9 mg
 - Vláknina 6150 mg
 - Vitamín A 6150 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 68.8 mg
 - Vitamín E 0.7 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Salátové listy obereme a nadrobno natrháme, pomeranč rozčtvrtíme, odstraníme silnější bílé části a uvolníme dužinu tak, aby slupka zůstala na kůře. Dužinu rozkrájíme na malé kostičky a šťávu, která přitom vytekla na prkénko, slijeme do misky.
 - 
                                2
Ledový salát rozložíme na podnos, do věnce urovnáme kostičky pomeranče a do středu nalijeme zálivku připravenou smícháním pomerančové šťávy s jogurtem. Podle potřeb přidáme mléko, aby vznikla krémová, avšak ne tekutá omáčka, vmícháme sambal oelek a případně osolíme.
 - 
                                3
Na zálivku navrstvíme nakrájené tyčinky surimi. Servírujeme na podnosu, avšak před jídlem salát promícháme a rozdělíme na talíře.